Saturday, February 9, 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly

Assalamualaikum..
Apa khabar.. :)
Kalau mw join contest nie..
Tekan sahaja  Sini


 

Syarat-syarat kalau mw join..mudah sahaja...so join jgn x join..hadiah pun menarik tau..
1. Wajib follow Blog Paly. FBPage ngan Twitter boleh like or follow kalau mahu
2. Bukak satu entri, tulis tajuk "Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly"
3. Copy banner atas, pastu backlink ke entri ni.
4. Letak 1 gambar yang nak dipertandingkan, edit atau tak terpulang kepada masing2
5. Letak quote dalam atau bawah gambar, nak cerita pasal korang berdua pun boleh jer, hehe
6. Publish dan hantar link entri kat komen dibawah. Settle :)


Gambar mestilah sopan dan bagi yang beragama Islam, tutup aurat ye :)
Gambar mesti diambil bersama orang, haiwan, benda, makanan dan minuman disukai ^_^
* Quote boleh dipelbagaikan; kata2 smgt, motivasi, kenangan, gembira, sedih, lain2 :)


Pemenang Keseluruhan
Pertama: Topup RM10 + Keychain + Bloglist
Kedua: Topup RM5 + Keychain + Bloglist
Ketiga: Topup RM3 + Keychain + Bloglist

Cabutan bertuah
5x Keychain





 


Gambar ini diambil tahun lalu di pekan Keningau..masa nie..kami semua pg buat IC baru..hehehe..tukar IC sbb umur dah 18 kn...tapi kwn kmi yg baju hijau tu..umur dia belum genap 18 thn..jadi masa nie xjadi la dia buat IC baru..hehe...Best sgt masa nie...sbb semuanya berjauhan..so masa nie la kami semua dpt luangkan masa bersama...hehehe...saya pilih gambar ini sebab ianya merupakan gambar  pertama kami selepas lama xjumpa..hee xla juga lama sgt..bbrpa bulan shaja..tapi kira lama juga... :) walaupun kami berjauhan kami tetap bersahabat baik..InsyaALLAH.


14 comments:

Paly said...

knape tak letak gmbr ic bru tu? hehehe

thx sudi join ^_^

senarai blogger yg join http://www.paly.my/2013/02/senarai-peserta-photo-contest-aku-dan.html

Rabia said...

Hehehe gmbr ic baru xcntik... :)

Ika Atiyka said...

kakak senior rupanya. Hhaha. Btw, nice pic too :D

Rabia said...

hehehe...tq :)

Adiba™ said...

comellll la
http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Nadia Johari said...

semua comel2..nad pun x wat ic baru lagi

datang dari segmen yang same..done follow you..follow me back..good luck

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Puteri Mama said...

gudluck dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

leyha said...

good luck.. dah follow awak !!!

http://cikladybug.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

j.e.h.a.n. said...

done follow you, dari segmen yg sama

jemput follow sini pula http://jarikudiy.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Nina Maslizza said...


http://ninamaslizza.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html dari segmen y sama..done follow.. sabah ekh?sya dari lahd datu, sabah

zulaika zulkifly said...

terbang dr contest yg sama , jmput ke blog sya pulak . follow u
http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

deno said...

ola... deno datang dari segmen yg sama.... deno da foloW sini.. ^^ JOM?

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

nur azzariah Mokhtar said...

azza dtg dr contest yg sama :) done follow

http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Halimaton Saadiah said...

singgah dari contest yang sama :) good luck.. :)